El
Panettone Bonifanti farcit amb xocolata triplica el seu sabor amb un farcit especialment cremós, un sorprenent glacejat de cacau i un gra de fondant que ho adorna tot.
Des de Bonifanti es defineixen com a artesans automatitzats. Des de l'elecció i l'ús dels ingredients fins als processos d'elaboració, que són lents, perquè respecten els ritmes de la natura, es considerem artesans i no industrials. Intenten automatitzar tot allò en què el factor humà pot equivocar-se però mantenen artesanal tot allò que determina les característiques intrínseques del producte. És una elecció, una filosofia, i aquest enfocament artesanal els porta a obtenir peçes de gran qualitat, a nivells excel·lents, productes artesanals que aconsegueixen l'excepcionalitat.
En el moment que es degusta un panettone Bonifanti es comprèn la lleugeresa i la "senzillesa" d'un producte de pastisseria que no és gens dolç, perquè no és ric en sucres, però que desprèn tots els sabors i aromes dels ingredients que el caracteritzen. S'assaboreix aquesta suavitat i es comprèn que la fruita confitada utilitzada és veritable fruita macerada exclusivament en suc de llimona, són com caramels posats dins un pa suau.