La tendresa, dolçor i esponjositat del millor panettone de tota la vida, en una combinació amb la fragància neta, refrescant i evocadora de les excepcionals llimones italianes.
El sabor gust i suggerent de la crema de limoncello i el perfum viu i fresc de la pell de llimona confitada creen un panettone subtil, dolç i molt fragant, elaborat durant diversos dies: la massa es fermenta de forma natural, es cou lentament i acuradament i es deixa reposar durant 12 hores completes. Per això és tan bo i esponjós, delicadament dolç i aromàtic, tot un prodigi de tendresa, matisos i sabors.
Augusta Panettoni es va iniciar l'any 1945 a Milà per un mestre pastisser amb la recepta tradicional "Panettone Milano". Avui, com aleshores, els mestres forners d'Augusta són els guardians del secret del llevat especial, que barrejat amb la millor mantega d'Europa, juntament amb altres ingredients de primera elecció, donen vida a aquest boníssim panettone de festuc.