Un panettone deliciós, esponjós i tendre que t'omplirà de sensacions quan el seu farcit de festuc cremós, perfumat, intens i genuïnament italià desperti en un esclat de gustos, aromes i textures a la teva boca.
Autèntic i diferent alhora, aquest és un panettone dolç i ric en contrastos, el laboriós procés de preparació dura diversos dies: la massa es fermenta de forma natural, es cou lenta i acuradament i es deixa reposar durant 12 hores completes. Per això és tan bo i esponjós, delicadament dolç i aromàtic, tot un prodigi de tendresa, matisos i sabors.
Augusta Panettoni es va iniciar l'any 1945 a Milà per un mestre pastisser amb la recepta tradicional "Panettone Milano". Avui, com aleshores, els mestres forners d'Augusta són els guardians del secret del llevat especial, que barrejat amb la millor mantega d'Europa, juntament amb altres ingredients de primera elecció, donen vida a aquest boníssim panettone de festuc.