Panettone di Milano Vergani en caixa de llauna, elaborat pastant xips de xocolata negra en un panettone tradicional. Es barregen grans de cacau de diferents orígens.
Parlar de Panettone Vergani és parlar de la història d'una empresa familiar que produeix Panettones des de fa set dècades a Milà. Tot va començar el 1944, en una petita pastisseria a Viale Monza, Milà. Angelo Vergani, un jove emprenedor que estimava coure tant com la seva ciutat natal, va decidir començar el seu negoci. Milà vivia anys difícils i el so dels bombardejos encara ressonava al cel, però el seu desig de començar de nou i la seva passió per la seva feina eren més forts que qualsevol bomba. A causa del seu ús d'ingredients naturals i la recerca constant de la qualitat, “Mr. Vergani” aviat es va fer conegut i apreciat entre els seus conciutadans, i es va especialitzar en la producció de l'autèntic Panettone milanès. Actualment, produeixen 600.000 pans de Panettone cada any, tots s'elaboren segons una vella tradició, amb el mateix mètode tradicional, i seguint la recepta original.