Ja ho diu el refranyer català: "Al març vent, pluja a l'abril... i al rebost, tot l'any pernil", i és que un bon rebost es compon de productes bàsics, aquí va la nostra proposta, a REGALA REBOST hi trobareu:
- Oli 100% Arbequina L'Estornell de VEÁ. Sota la marca L'Estornell – nom català adquirit dels ocells que agraden de les olives i que venen a "ajudar" en l'època de la collita – s'envasen l'oli d'oliva Verge Extra procedent d'oliveres de la zona de Lleida i de l'extracció realitzada en el mateix molí de Veá.
- Arrós carnaroli de Sivaris. Arròs de la varietat japónica. De gra gruixut i blanquinós. L'arròs carnaroli és una de les varietats més famoses que es conreen a Itàlia. Posseeix un òptim equilibri entre bona capacitat d'absorció i pèrdua relativament baixa de midó durant la cocció. De sabor exquisit i suculent.
- Cracker Flatbread amb olives i herbes de Jos Poell. Cracker allargat i pla, en forma de flatbread, amb olives i herbes (orenga, farigola, romaní). Cracker ideal per preparar uns bons aperitius.
-
Salsa de tomàquet fregit de El Cortijo de Sarteneja. Aquesta recepta de salsa de tomàquet fregit gourmet és artesanal, conserva el sabor d'abans, té textura, i el punt d'acidesa que ha de tenir el tomàquet fregit. Tomàquets, oli d'oliva extra, sal i 100% xup-xup.
- Mostassa de Dijon de Mrs Bridges. Suau, amb un sabor fort. Un acompanyament perfecte per a carns i formatges.
- Pebrot escalivat de Mar Tret (250 gr). Pebrots seleccionats entre els millors del mercat, cuits lentament a la brasa i girants a mà perquè quedin cuits de manera regular. Pelats també a mà, per a poder mantenir tot el seu gust. S'envasen en pots de vidre amb oli d'oliva verge. Sense conservants ni colorants.
- Xocolata negra 73% Cacau de producció ecològica (100 gr) de Solé. Cacau procedent de La República Dominicana. Sense gluten.
Ve presentat en una bonica capsa de cartó i embolicada per regalar.
* Si aquesta selecció de productes no us convenç, tenim una àmplia gamma de productes ideals per a qualsevol rebost per a poder muntar la vostra pròpia selecció. Posa't en contacte amb nosaltres i t'ajudarem. *