• Regala rebost

    Productes gourmet per tenir sempre en reserva

    Ref. reg_15
    Selecció de bons productes pels paladars més exigents.
    • Oli 100% Arbequina L'Estornell de VEÁ - 75 cl
    • Arrós carnaroli de Sivaris - 1 kg
    • Cracker Flatbread amb olives i herbes de Jos Poell - 100gr
    • Salsa de tomàquet fregit de El Cortijo de Sarteneja - 250 gr
    • Mostassa de Dijon de Mrs Bridges - 200 gr
    • Pebrot escalivat de Mar Tret - 250 gr
    • Xocolata negra 73% cacau de producció ecològica de Solé - 100 gr
    Disponible
    34,00 €
  • Descripció

    Ja ho diu el refranyer català: "Al març vent, pluja a l'abril... i al rebost, tot l'any pernil", i és que un bon rebost es compon de productes bàsics, aquí va la nostra proposta, a REGALA REBOST hi trobareu:

    - Oli 100% Arbequina L'Estornell de VEÁ. Sota la marca L'Estornell – nom català adquirit dels ocells que agraden de les olives i que venen a "ajudar" en l'època de la collita – s'envasen l'oli d'oliva Verge Extra procedent d'oliveres de la zona de Lleida i de l'extracció realitzada en el mateix molí de Veá. 

    - Arrós carnaroli de Sivaris. Arròs de la varietat japónica. De gra gruixut i blanquinós. L'arròs carnaroli és una de les varietats més famoses que es conreen a Itàlia. Posseeix un òptim equilibri entre bona capacitat d'absorció i pèrdua relativament baixa de midó durant la cocció. De sabor exquisit i suculent. 

    Cracker Flatbread amb olives i herbes de Jos Poell.  Cracker allargat i pla, en forma de flatbread, amb olives i herbes (orenga, farigola, romaní). Cracker ideal per preparar uns bons aperitius.

    Salsa de tomàquet fregit de El Cortijo de Sarteneja. Aquesta recepta de salsa de tomàquet fregit gourmet és artesanal, conserva el sabor d'abans, té textura, i el punt d'acidesa que ha de tenir el tomàquet fregit. Tomàquets, oli d'oliva extra, sal i 100% xup-xup. 

    Mostassa de Dijon de Mrs Bridges. Suau, amb un sabor fort. Un acompanyament perfecte per a carns i formatges.

    - Pebrot escalivat de Mar Tret (250 gr). Pebrots seleccionats entre els millors del mercat, cuits lentament a la brasa i girants a mà perquè quedin cuits de manera regular. Pelats també a mà, per a poder mantenir tot el seu gust. S'envasen en pots de vidre amb oli d'oliva verge. Sense conservants ni colorants.

    Xocolata negra 73% Cacau de producció ecològica (100 gr) de Solé. Cacau procedent de La República Dominicana. Sense gluten.

    Ve presentat en una bonica capsa de cartó i embolicada per regalar.

    * Si aquesta selecció de productes no us convenç, tenim una àmplia gamma de productes ideals per a qualsevol rebost per a poder muntar la vostra pròpia selecció. Posa't en contacte amb nosaltres i t'ajudarem. *

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.